Novosti
 • Objave/Najave iz ambasade

  Poslednje objave iz ambasade... Više...

 • Štampa

  Iz stampe o ambasadi... Više...

 • Arhiva

  Arhivirana dokumenta... Više...

 • Poslednje vesti - Nigerija

  News - NTA.ng

  News 24 - Nigeria

 • Promo video

AMBASADA NIGERIJE U BEOGRADU

organizuje

14. FEBRUARA 2018.

Aukcijsku prodaju

KORIŠĆENOG NAMEŠTAJA, UREĐAJA, KOMPJUTERSKE OPREME

I JOŠ MNOGO TOGA!

 

UPUTSTVA PONUDJAČIMA:

 

 1. Ova aukcijska prodaja će biti „AUKCIJA PUTEM PISANIH PONUDA”. Ponuđači će napisati svoj broj (dobijen od strane Ambasade) i iznos koji žele da ponude za svaki pojedinačni artikal na za to odgovarajući formular. Artikli će biti prodati ponuđaču koji ponudi najviši iznos. Mali artikli će biti prodati po principu “ko prvi ponudi”.

 

 1. Svi artikli na aukciji će se prodavati „U VIĐENOM STANJU NA LICU MESTA”. Artikli su korišćeni i neće se davati nikakav povraćaj novca niti će biti prihvaćeno vraćanje artikala.

 

 1. Aukcija će se održati u sredu, 14. Februara 2018, od 10:00 do 14:00 časova, razgledanje i kupovina “cash and carry” (CC) U Ambasadi Nigerije, Bulevar Oslobodjenja 87, 11000 Beograd.

 

3B. Samo razgledanje artikala će biti organizovano u utorak, 13. Februara 2018 od 15:00 do 17:00              časova u Ambasadi.

 

 1. Ponude na odgovarajućem formularu biće prihvaćene ISKLJUČIVO U EVRIMA zbog lakšeg upoređivanja ponuda tokom perioda predviđenog za razgledanje. Podnošenje ponuda će biti zaključeno tačno u 12:00 časova.

 

 1. Nakon pregleda i upoređivanja ponuda, ponuđači će biti kontaktirani istog dana, već oko 14:30 časova. Ukoliko ne bude bilo moguće da se stupi u kontakt sa ponuđačem koji je ponudio najveći iznos, prihvatiće se sledeći najviše ponuđeni iznos i taj ponuđač će biti obavešten.

 

 1. Plaćanje mora da bude izvršeno neposredno po obaveštenju. Plaćanje se može izvršiti u EURIMA i USD Dolarima po objavljenom kursu na dan aukcije.

 

 1. Kupci moraju da uklone kupljene artikle tačno do 16:30 časova, u sredu, 14. februara 2018.

       Svi artikli koji ne budu odneti do tog vremena biće izneti izvan ambasade.

 

 1. Ambasada ne obezbeđuje usluge isporuke artikala.

 

 1. Ambasada zadržava pravo da prodaje artikle po srodnim grupama u bilo kom trenutku kao i pravo da povuče artikle sa aukcije/prodaje.
 2. Za dalje informacije, molimo Vas kontaktirajte: gospodina Sunday James Ocheidi na 0628185847 ili na e-mail (emb.nigeria.bg@gmail.com)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OBAVEŠTENJE ZA JAVNOST

Ambasada Federalne Republike Nigerije obaveštava javnost da je, nakon uspešno izvršenog zadatka ambasadora, Njegova ekselencija ambasador Harold Augustus Koko preraspoređen u Nigeriju na zahtev predsednika Muhamada Buharija. Ambasador Harold Augustus Koko je iz Srbije otputovao 12.02.2016.

U periodu do dolaska novog ambasadora, g-din. Chijioke McHardy Ani, dosadašnji Rukovodilac kancelarije preuzima vođenje Nigerijske misije u svojstvu Otpravnika poslova.

 

 

 

OBAVEŠTENJE ZA JAVNOST

Ambasada Savezne Republike Nigerije obaveštava javnost da će biti zatvorena u četvrtak, 1. oktobra 2015. godine  zbog obeležavanja 55-e godišnjice nezavisnosti Nigerije. Ambasada će nastaviti sa radom od petka, 2. oktobra 2015. godine.

Šef kancelarije
McHardy Chijioke Ani

 

OBAVEŠTENJE ZA JAVNOST

Ambasada savezne Republike Nigerije obaveštava javnost da će biti zatvorena u četvrtak, 24. septembra 2015. godine i petak, 25. septembra 2015. godine zbog obeležavanja praznika Id-El-Kabir. Ambasada će nastaviti sa radom od ponedeljka, 28. septembra 2015. godine.

Šef kancelarije
McHardy Chijioke Ani